Кулинарен бюлетин 💌

от admin

Хей, добре дошли в бюлетина на Galitastes!

Ако обичате храната толкова, колкото и аз, тогава непременно ще харесате моя кулинарен бюлетин. В него разказвам истории, споделям ексклузивни рецепти, любими готварски книги, и моята уникална гледна точка към храната. Освен това, ако се абонирате за моя бюлетин, ще получите всичко това направо във вашата поща. И така, какво чакате? Абонирайте се днес!


Минали издания на бюлетина

Декември 2022 – 🍹 Рецепта за домашен Бейлис, любими подкасти и още 💫

Да започнеш ново хоби е предизвикателство. Особено, когато работата на пълно работно време заема по-голямата част от ежедневието ти, а старото хоби – свободните уикенди. Въпреки това, няма нищо по-вълнуващо от това да се впуснеш в новото и непознато, особено когато нещата ти се получават 🍸

Архив на изданието на бюлетина и новогишната ми рецепта за домашен Бейлис можете да прегледате тук.


Ноември 2022 – Добре дошли в бюлетина на Galitastes 💌 🍐

Здравейте и добре дошли в първия брой от бюлетина на Galitastes, с който искам да ви направя част от своето кулинарно приключение. Главният герой на пилотното издание е крушата – есенния плод, който очаквах с огромно нетърпение. Първата рецепта, която споделям, е за галет с круши и лешници и желая заедно да разкрием тази автентична френска рецепта, която нося от последното си пътуване до града на любовта и маслото – Париж.

Архив на изданието на бюлетина, рецептата ми за галет с круши и лешници и още две бонус рецепти можете да прегледате тук.