Кулинарен бюлетин 💌

от admin

Хей, добре дошъл в бюлетина на Galitastes!

Ако обичаш храната толкова, колкото и аз, тогава непременно ще харесаш моя кулинарен бюлетин. В него разказвам истории, споделям ексклузивни рецепти, любими готварски книги, и моята уникална гледна точка към храната. Освен това, ако се абонираш за моя бюлетин, ще получаваш всичко това направо в своята поща. И така, какво чакаш? Абонирай се днес!


Минали издания на бюлетина

Февруари ’23 – акценти, идея за Свети Валентин и подаръци за кулинари 💘

Миналият месец нямаше бюлетин, затова се вълнувам да ви споделя за последните си преживявания и новостите в блога.

2023-та за мен започна в Истанбул, раят за всеки кулинарен ентусиаст. А тези няколко дена, прекарани в преоткриването на богатото кулинарно наследство на града, ме мотивираха и вдъхновиха да създам нови рецепти за блога, които се надявам много скоро да споделя. 

Архив на изданието на бюлетина, моето предложение как да отбележете празника и идеи за за подаръци в последния момент можете да прегледате тук.

Декември ’22 – 🍹 Рецепта за домашен Бейлис, любими подкасти и още 💫

Да започнеш ново хоби е предизвикателство. Особено, когато работата на пълно работно време заема по-голямата част от ежедневието ти, а старото хоби – свободните уикенди. Въпреки това, няма нищо по-вълнуващо от това да се впуснеш в новото и непознато, особено когато нещата ти се получават 🍸

Архив на изданието на бюлетина и новогишната ми рецепта за домашен Бейлис можете да прегледате тук.


Ноември 22 – Добре дошли в бюлетина на Galitastes 💌 🍐

Здравейте и добре дошли в първия брой от бюлетина на Galitastes, с който искам да ви направя част от своето кулинарно приключение. Главният герой на пилотното издание е крушата – есенния плод, който очаквах с огромно нетърпение. Първата рецепта, която споделям, е за галет с круши и лешници и желая заедно да разкрием тази автентична френска рецепта, която нося от последното си пътуване до града на любовта и маслото – Париж.

Архив на изданието на бюлетина, рецептата ми за галет с круши и лешници и още две бонус рецепти можете да прегледате тук.